Vilken morgon / What a morning

Då ska vi se vad denna underbara fredag har att erbjuda tänkte jag när jag klev upp. Och det visade sig att den skulle bestå av ett ordentligt uppvaknande av order SMÄRTA. Det är såret i knävecket som håller på att läka och har kommit in i stadiet då det är lite svullet och huden är känsligt, vilket inte är uppskattat då det ligger oerhörd belastning just på det stället. Men det går nog över med tiden så jag kanske inte ska gnälla. Man har ju varit med om värre saker om man säger så. Idag tänkte jag försöka få tag på min ingenjör som ska tillverka min specialhylsa för löpningen, kan vara bra att vet hur jag ligger till med tiden. Ska bli helt underbart att kunna springa på mina villkor och inte behöva sluta efter en halvmil för att man är rädd för att skada sig, så det är lite prioriterat idag. Och för att inte glömma så ringde Schenker mig igår och frågade vart jag skulle befinna mig idag på förmiddagen, äntligen är paketet som min syster pratat om på väg. Ska bli spännande att se vad det finns i det! Igår gjorde jag inte så mycket då det skulle vara fokus på att vila benet lite inför löpningen med Amanda imorgon, så jag tog en liten promenad bara och sa hej till lite vänner, tog en snabb kaffe med Julia som är riktigt rolig, det blev ett och ett annat skratt igår, kan säga så här att det är inte ofta man kan skämta om allt med någon men i detta fallet så kunde vi skoja om allt. De mesta vart i och för sig  på min bekostnad, men som jag brukar säga: – Bra historier kostar!. Hoppas ni får en underbar dag och så skriver jag mr när paketet kommit så vi får se vad det är i det! / Johan Holst
tumblr_m7emwaEE9X1rairjso1_500_large Nike
Whata a morning…
Let’s see what this wonderful Friday has to offer, as I thought when I got up a big awakening of PAIN. The wound in the knee that are healing and has entered the stage where it is a little swollen and the skin is sensitive, which is not appreciated as it is tremendous pressure right on the site. But it will probably get over with time so perhaps I should not whine. I`ve been through worse things if I say so. Today I’m trying to call my engineer to see how it goes with  making my special socket for the run, it can be good to know how I stand with time. It will be wonderful to be able to run on my terms and not have to stop after a few miles because you’re afraid of getting hurt, so it’s a little priority today. The distribution company so called Schenker called me yesterday and asked where I’d find myself this morning, at last, the package that my sister talked about going. It will be interesting to see what there is in it! Yesterday I did not do so much, I focused on resting the leg a little before the run with Amanda tomorrow, so I took a little walk and just said hello to some friends, took a quick coffee with Julia who is really funny, it became one and another laugh yesterday, can say this, that it is not often that you can joke about anything with anyone, but in this case we were able to joke about everything. Most jokes were at my expense, but as I say – Good stories Cost!. Have a nice day and I will write when the pacage is here! / Johan Holst