Wow – Överraskning!!! / What a surprise

Jag har VÄRLDENS BÄSTA syster, som har styrt upp min FÖRSTA SPONSOR till Göteborgsvarvet, Och det är ingen mindre än NIKE. Det kom 5 paket med Schenker för en stund sedan och jag är mållös… Saknar ord för hur tacksam jag är och rör över att Nike ställer upp och hjälper mig på vägen tillbaka!.  Jag tackar från botten av mitt hjärta till alla som har varit inblandade i att jag har fått Nikeatt ställa upp. TACK som bara den, ni anar inte hur mycket detta betyder för mig!

IMG-20130920-00375
What a surprise…
I have THE WORLD’S BEST sister, who has guided up my FIRST SPONSOR to Göteborgsvarvet, And it is none other than Nike. It came 5 package with Schenker for a while ago and I’m speechless … No words for how grateful I am over that NIKE helps me on the way back!. I thank you from the bottom of my heart to everyone who has been involved in that I have NIKE….
THANK YOU NIKE once again… This is crazy!