Valet och kvalet mot ny sida….

Sitter och funderar på NÄR och HUR jag ska göra om hemsidan.
Kommer att ha kvar bloggdelen (den kommer ju spridas som vanligt när jag gör ett inlägg) men i övrigt vill jag att sidan ska fokusera lite mer på mina kommande projekt och lite mer på mig som föreläsare samt nya “extrajobbet” (som fortfarande är hemligt) mm.

Problemet är ju bara “HUR” ska jag forma sidan, och när jag väl kommer på något som jag vill ha med så skriver jag det sen måste jag hitta någon som kan uppfylla mina krav när det gäller programmeringen.
Finns många punkter som jag vill förändra på sidan som inte man kan göra så “enkelt” som alla säger att man kan göra.
Så har du något tips på en bra människa som är duktig kan ni ju bara hojta till!

Nej nu måste jag hämta kaffe för produktionslistan här på jobbet börjar fyllas och då måste man vara skärpt.. Lika bra att ta en FOCI också för säkerhets skull, hej så länge!