“Idag kommer att bli den bästa dagen någonsin!”


Det är de första orden ur min mun varje morgon.

Jag har sagt dem efter att jag vaknat upp från en god natts sömn, om jag har planer ser jag verkligen fram emot. Jag har också sagt dem när jag sovit väldigt dåligt och var angelägen om någonting, eller om jag har en jobbig uppgift som kommer komma upp, skulle jag inte vilja börja dagen på ett dåligt sätt.

Nio korta och enkla ord, men de förändrar djupt hur jag närmar mig varje dag och hjälper till att kalibrera mina tankar under hela dagen.

Självklart säger du bara att det inte räcker. Förvandlar dem från ett löfte till mig själv till verklighet varje dag, oavsett vad livet kastar på mig, finns det ett ”system”. Ett ”system” som jag är glad att dela med mig.

Jag trodde att jag hatade struktur … Jag kämpade mot det för det mesta av mitt liv. Jag hatade att få veta vad man ska göra. Jag ville inte vara som alla andra och tänkte struktur och rutinmässigt definierade “alla andra.”

Jag tittar tillbaka, jag är förvånad över hur ”fel” jag hade under så lång tid.

Jag ser tillbaka till mitt liv hittills och inser de bästa dagarna i mitt liv var inte nödvändigtvis de dagar som någonting som var stort eller spännande hände – till exempel affärs- eller ekonomisk framgång. Snarare var de dagar då jag kände mig bra om mig själv för att jag växte som en person; dagar när jag växte mentalt, fysiskt och andligt; dagar när jag anslöt till någon; dagar när jag hjälpte någon.