Två dagar kvar…Sen!


Önskar jag kunde skriva att jag ska åka skidor men så roligt ska vi inte ha det, utan det kommer nog bli ännu roligare (på ett sätt).
Det är ju så att jag fyller år på torsdag och det är en del att planera med tanke på att jag fyller 40 (oj då) och ska ha en liten grej med grabbarna så det kommer bli sjukt skoj.
Det finns några få undantag som jag tillåter mig att partaja och detta är ett av tillfällen, med tanke på mitt sikte inställt mot att komma med till Paralympics så ligger mycket fokus på att hålla kroppen i form och se till att försöka vara skadefri.

Känns helt sjukt att man tar denna satsning men “sent ska syndaren vakna” som man brukar säga så det är bara att ge järnet och se till att träningen är av kvalitet. För det spelar ingen roll hur mycket jag tränar om jag inte har kvalitet på övningarna.

Började dagen på gymmet 05:00 och körde i 50 minuter med överkroppsövningar där bål och rotation fick vara fokus.
Självklart kom lite balans med i allt som vanligt haha.

Efter det så blev det lite Padel under 60 min innan jag var tvungen att skynda mig till jobbet.

Så frågan om jag hade en stressig morgon, NJA inte stressig men rolig och jobbig haha.
Nej nu blir det jobb och lite frukost, så önskar er en underbar dag alla vänner!