Trött som bara den…/ Tired as hell…

Då är den så kallade lördagskvällen här och jag känner mig helt utslagen, kan vara för att jag inte har sprungit på 2 dagar, eller varit på gymmet heller för den delen. I hopp om att vila benet och att såret i knävecket skall försvinna så känner jag mig trött hela tiden och lite rastlös. Känns som att jag inte får något gjort på dagarna, fast jag ändå aktiverar mig så mycket som möjligt.
Jag ska prova att springa lite imorgon (blir bara en liten runda, men bättre det än ingen alls) för att se så benet håller. Vi har justerat min dagliga hylsa så den inte skall göra ont men jag vet inte hur bra den blir för att utöva löpning med. Något säger mig att den inte kommer att fungera så bra, och OM den inte gör det så får jag gå till gymmet och köra ett styrkepass från helvetet så det känns i hela kroppen att jag lever. För övrigt så känns benet ganska bra, får lite ont på vissa ställen nu när den är nyjusterad men det kommer att bli bra om några dagar tror jag, jag hoppas det i alla fall. Det är precis i änden av benet som det gör ont ibland, det är när jag går för länge eller belastar lite för mycket men det är nog en tidsfråga innan det och kommer att försvinna när man har härdat ut den delen av stumpen med. Det är ju trots allt bara 1,5 år sedan jag opererade mig så jag får ju ha lite tålamod med vissa saker. Nu ska jag laga lite mat och så får jag passa på att önska er en underbar kväll. / Johan Holst
1000936_3493256147254_946561585_n

Tired as hell…
Then the so-called Saturday night is here and I feel completely eliminated, it can be because I have not run in 2 days, or been to the gym for that matter. Hoping the leg and the wound in the knee would disappear, I feel tired all the time and a little restless. Feels like I do not get anything done during the day, though I still do as much as possible.
I’ll try to run a little tomorrow (just run a little bit, but better that than none at all) to see if the bone is ok. We have adjusted my sleeve so it should not hurt but I do not know how good it is to practice running with. Something tells me it will not work so well, and IF it does not, then I go to the gym and run a strength workouts from hell so it feels throughout the body that I live. However, it feels pretty good in my leg, gets a little sore in some places now that it is new adjustable but it will be fine in a few days I think, I hope so anyway. It’s just the end of the bone that it hurts sometimes, it’s when I go too long or push a little too much but it’s probably a matter of time and will disappear once you have endured the part of the leg. It is after all only 1.5 years ago I  did the surgery so I may well have a little patience with certain things. Now I’m going to cook some food and I get to take this opportunity to wish you a wonderful evening. / Johan Holst