Galen natt och höstmarknad / A crazy evening and fall market

Efter att ha kommit hem strax efter 04:00 inatt vaknade man upp nu med lite trötta ögon, känner att jag inte kan sova bort hela dagen så jag måste gå upp. Vet ej vad som var mest annorlunda inatt i Kungsbacka, alla skumma låtönskningar eller att få leta efter min vän Marcus som försvann vid 1 tiden, och vars mobil inte hade något batteri så det gick att få tag på han under kvällen. Det bästa var i alla fall att Marcus stod vid bilen 03:00 efter stängning så jag fick med han till Borås i säkert förvar (typ).
Hade en riktigt intressant konversation med Marcus i bilen som han inte kommer ihåg, haha.
Idag är det höstmarknad i Borås och jag vet att Medborgarskolan har ett tält där och står å delar ut mina flyers inför föreläsningen den 15 oktober. Så det blir bra reklam det, får gå dit och säga hej. Tyvärr blir det ingen löpning idag då min ingenjör ville att jag skulle ta det lite lugnt så mitt ben läker ordentligt så jag kan satsa 100% när nya hylsan kommer, så det blir väl till att vila benet idag i alla fall. Nej nu ska jag tvinga Marcus att bjuda mig på frukost… Ha en underbar dag alla vänner! / Johan Holst

A crazy evening and fall market…
After coming home just after 4:00 this morning, I woke up to now with a bit of tired eyes, feeling that I can not sleep away all day so I have to go up. Do not know what was most different tonight in Kungsbacka, all shady song requests or to look for my friend Marcus who disappeared at 01:00, and his phone had no battery so it was impossible to get hold of him during the evening. The best was in all cases that Marcus was standing by the car 3:00 after closing so I got with him to Borås in safe custody (type).

Had a really interesting conversation with Marcus in the car that he can not remember, haha​​.
Today is the fall market in Borås and I know that Medborgarskolan has a tent there and stand on handing out flyers for my lecture on October 15. So it will be good advertising it. Unfortunately there will be no running today when my engineer wanted me to take it easy so my leg healing properly so I can bet 100% when the new core are done, so it will be to rest the leg today anyway. No, now I’m going to force Marcus to invite me to breakfast … Have a great day all friends! / Johan Holst