Trött, men det finns saker att göra / Tired, but there are things to do

När larmet på telefonen startade kl 06:00 var jag riktigt trött och ville inte gå upp,sömnen har inte varit den bästa i natt så, men mot min vilja var det bara att gå upp och klä på mig och göra mig iordning för dagen. Jag har ju hjälpt till så mycket jag bara kan med motivation samt egna erfarenheter till en hjälporganisation i USA som heter Houston Amputee Society (H.A.S). Jag och grundaren Jeff Bourns brukar höras av 1 gång i veckan och kolla lite hur det går och om man kan var till hjälp på något sätt, oftast brukar det vara med att man delger information om någon undrar något eller om dom önskar så brukar jag skriva ett motiverande inlägg och berätta om hur det är är i Sverige. Jag fick ett mail av Jeff här om dagen då han berättade att allt var bra och organisationen växer som bara den och dom har lyckats hjälpa många med bland annat proteser och läkarvård mm, systemet är ju lite annorlunda i USA mot vad vi är vana vid här i Sverige. Han skrev i mailet att han värdesätter mig otroligt mycket då jag var med lite från början när gruppen starades och skrev lite om hur min tid har varit och hur det fungerar här, han ville att jag skulle lägga in några rader om hur det går med min träning nu och hur jag mår, för vissa hade undrat, så det skall jag göra i veckan. Jag vet inte riktigt hur det blir med löpningen idag då min rygg fortfarande gör ont, det är inte jätteont men jag vet inte om jag vågar chansa, kanske är lika bra att vänta till imorgon. Nu blir det till att samla kraft med lite mat sedan ska jag nog hitta på något skoj! Må väl under dagen alla / Johan Holst
1376139_10201696882815521_949885603_n
When the alarm on the phone started at 6:00, I was really tired and did not want to get up, my sleep has not been the best of the night so, but against my will, i got up and get dressed and make myself prepared for the day. I have helped as much as I can with motivation and personal experiences to a independent non profit organization in the U.S. called Houston Amputee Society (HAS). Me and founder Jeff Bourns usually heard by one once a week and check out a bit how it goes and if it can be helpful in some way, usually it tends to be  that we share information if someone wondering something, I usually write a motivational post and tell them how it is in Sweden. I received an email by Jeff the other day when he told me that everything was fine and the organization is growing like crazy and they have managed to help many, including prostheses and medical treatment etc. , the system is a little different in the U.S. compared to what we are used to here in Sweden. He wrote in the email that he appreciates me a lot because when the organization started I wrote how it works here in Sweden, he wanted me to put a few lines about how it goes with my training now and how I feel, for some had wondered, so I will do that this week.
I do not really know how it goes with the run today because my back still hurts, it is not very painful but I do not know if I dare to take a chance, maybe it’s better to wait until tomorrow. Now it will be to gather force with little food then I’ll probably find something fun to do! Have a good time during the day/ Johan Holst