Det finns inget värre / There is nothing worse

Jag brukar ha söndagarna till att låta kroppen och tankarna vila, och det blir så idag till viss del. För när jag vaknade idag så märkte jag att jag hade ont i ryggslutet som bara den, har ingen aning om varför men jag har svårt att böja mig samt resa mig upp, det bara smärtar i ryggen, det finns inget värre för man kan inte göra något alls. Jag tror att det kan vara så att jag har legat konstigt i natt så jag hopppas på att det är borta imorgon. Jag har inte gjort så mycket idag har blivit att man kollar vasaloppet och imponeras utav dessa människor som genomför loppet. Och det som förvånade mig lite var att jag fick ett sms av en vän som skickade en bild på en åkare som skulle åka och var lårbensamputerad och gav sig ut i spåret, vilket imponerade på mig otroligt mycket, inte nog med att det är jobbigt så är det ju kallt och man har inte riktigt samma blodcirkulation i “stumpen” så all heder till åkaren. Vet ej riktigt hur det gick för den åkaren men jag hoppas att det gick bra. Nu blir det till att laga lite mat och njuta av ledigheten för imorgon blir det full fart igen (hoppas jag i alla falla) / Johan Holst
mms_20140302_141903
I usually have Sundays to allow your body and mind rest, and it becomes so today as well. Because when I woke up today, I noticed that I had pain in my lower back like crazy, have no idea why but I find it hard to bend me and trip me up, it just pains in the back. I think it may be that I have been strange at night so I just hope that it’s gone tomorrow. I have not done much today has become that you check vasaloppet and I’m impressed out of these people who finish the event. And it surprised me a little was that I got an sms from a friend who sent a picture of a skier who would go and was femoral amputee and took to the track , which impressed me a lot, not only is it a hassle so it’s cold and you do not really have the same blood circulation in the “leg” so all credit to the rider. Do not know quite how it went for the rider but I hope it went well. Now it gets to cook some food and enjoy the day for tomorrow will be full speed again (I hope) / Johan Holst