Tillbaka från sjukstugan…/Back from the infirmary…

Jag har varit lite inaktiv här och det är inte för att jag har haft något val utan jag har varit sjuk och inte haft någon möjlighet att skriva något. Och för er som undrar så är det den vanliga influensan som har drabbat mig, men nu är jag på bättringsvägen och halsont samt feber har släppt men är fortfarande lite snuvig. Träningen kommer att återupptas nu idag för det är inte så mycket mer än 3 månader kvar så jag behöver VERKLIGEN träna nu så jag klarar av att springa de där 21km. Jag har tron och viljan, men det skall inte vara en total plåga att genomföra varvet, utan någon njutning skall jag få tycker jag.
Kommer ett nytt inlägg senare idag eller tidigt imorgon om hur det har gått under dagen.
Önskar er alla en underbar Måndag!
tumblr_m7emwaEE9X1rairjso1_500_large
I’ve been a little inactive here and it’s not because I have had no choice but I have been sick and had no opportunity to write something. And for those of you wondering, it’s the regular flu that has struck me, but now I’m on the mend and sore throat and fever have been released but is still a little runny. The training will resume now today it is not much more than 3 months left so I need REALLY practicing now so I can manage to run those 21km. I have the belief and desire, but it will not be a total pain to implement the run, without any enjoyment.
Will be a new post later today or early tomorrow on how things have gone during the day.
Wish you all a wonderful Monday!