Tillbakablick, grym resa med många känslor – My Winning Moment…

När jag kollade runt lite på nätet idag så såg jag en liten “påminnelse” om vad jag har gjort under tiden som amputerad.
Och en rolig sak var att jag åkte till Nederländerna och deltog i en “camp” och fick träffa andra ambassadörer från hela Europa.
När jag kom hem från den resan så var jag tagen och full av energi från alla möten med underbara människor som ser dagarna från den ljusa sidan, visst har man det tufft, men vad gör det, man lever 🙂  Fick även vara med på en inspelning av en inspirationsvideo för kampanjen “My Winning Moment”….

När jag tittar tillbaka på dessa bilder samt videon värmer det i kroppen för det finns så mycket hopp, oavsett vad man varit med om i livet.
Man måste ta chansen att våga gå vidare och kräva den hjälp man har rätt till!
Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!