Fredagspanelen kl17 i P4 Sjuhärad – och en liten NYHET


Jag har ju fått inbjudan av ingen mindre än Sara för att få vara med lite då och då i vad man kallar “fredagspanelen” och jag gör det tillsammans med min eventkollega och vän Gino.
Ämnet är… JA vad är ämnet egentligen, haha, jag har ingen aning utan det brukar visa sig när vi kommer dit. Huvudsaken är att vi har roligt och att lyssnarna gillar det vi gör.
Sara har lovat att det ska komma riktigt smaskiga frågor och ett spännande tema, så vi ser verkligen fram emot detta. Så missa inte SR P4 Sjuhärad kl 17.

Annars så rullar det på som vanligt i mitt liv, Tim växer så det knakar och sprider glädje för var dag som kommer. Just ja jag har ju en liten nyhet att släppa och det är att jag ska på reklamfilmsinpekning på måndag.
Och jag kommer vara en av de som medverkar, det är för ett klädmärke inom löpning och vi ska vara på ett riktigt coolt ställe och spela in. Varför de valde just mig vet jag inte men de kontaktade mig via bloggen för några dagar sedan.
Så varför inte? det kan ju inte bli annat än roligt! Vi kommer filma på Sats Torsplan, närmare bestäm på taket för där har de en löparbana utomhus, hur coolt blir inte det.

Skriver lite mer om det senare för det är ju inte förrän på måndag 🙂
Hoppas ni får en underbar fredag mina vänner!