Seriespel med frustration…

Det var andra matchen i seriespelet igår i padeltennis, vi förlorade första matchen (förra veckan) så den här hade jag sagt att den måste vi vinna.
Var ju en lite detalj som var tvungen att justeras och det var att min spelpartner Christian kunde inte spela så vi fick ta in en reserv.
Lyckades hitta José som jag spelat med tidigare så jag kände mig ändå hoppfull. Man spelar ju 2 set och om det blir lika är det ett supertiebreak till 10.
Det blev förlust i första set med 4-6, lite lamt spel från våran sida så vid sidbytet sa vi att vi skulle attackera lite mer och det lyckades för i andra blev det 6-3.
Sen kom vi till supertiebreak och där tog vi ledningen med 9-2 sen vet jag inte vad som hände för plötsligt stog det 9-7.
Och efter den missen när jag råkade lägga en boll i nät svartnade det så mitt nya rack fick tyvärr lida lite, och jag sa till José: -Nu ska vi fan vinna det här!
Mycket riktigt så tog vi hem nästa boll och vinsten var ett faktum! (dock ett rack fattigare men men)
På vägen hem så kändes det inte så bra att mitt nya rack fått sig en smäll, visst jag kan spela med det men det är inte bra av mig att bli så arg, får jobba lite på det tror jag.

När jag kom hem så låg lilla Tim och sov men Mia sa att han varit så snäll och inte “gnällt” en enda gång.
Fick en lite bild på han när han “tränade” på att hålla upp huvudet (vilket han gjorde sjukt länge).

Med detta sagt så ska jag nu hämta lite kaffe och snart äta frukost. Hoppas ni får en underbar dag mina vänner!