Tid med min son…

Mia är ju i Barcelona sedan i torsdags och då har jag passat på att få lite mer tid med Tim, och jag måste säga att det är så fantastiskt underbart.
Vad ska man annars skriva, det är ju mitt barn jag skriver om.
Men om jag ska vara helt ärlig så är det bra att vara själv med han för då lär man sig mer om vad han menar och hans signaler som man kanske inte alltid fattar annars (ni andra pappor vet exakt vad jag menar). För säga vad man vill, barn tillbringar lite mer tid med mamma och hon har ett speciellt band som man inte kan ta ifrån, dom förstår varandra på ett annat sätt. Igår gjorde vi inte så mycket förutom att vi var hemma, busade och lekte så Tim somnade innan kl 19.

Idag vaknade tim 05:30 så det vara bara att gå upp och ge han lite “frukost” sen blev han trött igen så vi somnade en stund mellan 07:00-08.50.
Så efter vilan blev det en tallrik gröt, ett ombyte av kläder för att åka ut till golfbanan där vi mötte upp Marcus för att gå ett varv på korthålsbanan.
(ganska roligt att Tim skrattade efter varje gång som Marcus slog)
Det var inte supervarmt (ca 4 grader) men när solen tittade fram så kändes det mycket bättre.

Efter golfrundan så åkte vi hem, Tim somnade i två timmar. När han vaknade fick han lite mat sen åkte vi och hälsade på Göran och Marcus på Poolhouse Padel. Där blev det fika och riktigt spännande för Tim som ville pilla på allt han såg haha.

När vi kom hem blev det lek och sedan pyjamas och läggning, han ville inte riktigt somna så han låg nog i sängen ca 30 minuter innan han somnade.
Så sov gott lilla Tim så ses vi imorgon….. För imorgon är det en ny dag med nya äventyr!