Använd humor och njut…

Försök att se den roliga sidan av situationen och du kommer ofta att kunna klara dig bättre. Skämt har ett sätt att göra så bekymmer verkar mindre viktiga.
(som när Lovina kom till mig och sa: – Johan nu har jag skrivit upp min kod till resväskan på en lapp så jag inte glömmer bort den!… efter min förklaring skrattade hon och tyckte det var lite pinsamt men men)

Att göra saker som du tycker om är också bra för ditt känslomässiga välbefinnande. Enkla aktiviteter som att titta på sport med en vän, ta ett bad i havet eller träffa vänner för en kaffe kan alla förbättra din dag.

Att göra något du är bra på, som kanske matlagning eller dans
(tog bara två alternativ haha), är bra sätt att njuta av dig själv och ha en känsla av prestation.

Försök att undvika saker som verkar roliga under tiden men få dig att känna dig värre efteråt, som att dricka för mycket alkohol eller äta skräpmat. Så kom igen nu, nu hittar vi på något skoj!