Test av nya löparhylsan idag / Test of the new running socket!

Idag händer det en del måste jag säga, först jobb sedan blir det till att springa lite och testa hylsan så den sitter ordentligt. Det var ju några dagar sedan jag kunde springa på grund av att min protes inte passar, men nu ska den göra det och det ska gå att springa. Dock är det utomhuslöpning det enda som gäller för att kolla om allt fungerar, för då får mitt ben jobba mer och jag ser vad som händer med det. Finns ju risk för att det inte går så bra så jag får hålla min inom räckhåll av min bil så jag inte blir kvar i skogen utan att någon hittar mig, det vore ju förargligt. Så det ska bli kul att testa hur långt man kan springa. Och efter det bär det av till Linköping för att gå på premiär utav en ny nattklubb, det är min vän Jean som öppnar och jag har lovat att spela lite skön tech och funky house i entrén mellan 21-23 så när gästerna kommer skall dom mötas av ljuvliga toner. Kommer en uppdatering lite senare om hur allt går! / Johan Holst
552307_10150946274368246_1161780911_n_50b54f2fe087c31b3554e93b_50bd14daddf2b33f8c00597f
Today, it is a nice day, I must say , first job then becomes to run a little and test the socket so it fits properly. It was a few days ago I could run because of my prosthesis did not fit, but now it do it and it ‘ll go running. However, the outdoor running are the only way to check if everything works, because then my legs work harder and I see what happens with it. Is the risk of it not going so well so I’ll keep my within reach of my car so I will not be left in the forest without anyone finds me, that would be annoying. So it will be fun to test how far you can run. And after that it’s off to Linköping to go on a Grand Opening of a new nightclub, it’s my friend Jean who opens and I have promised to play some nice tech and funky house in the entrance between 21-23 so when guests come they shall meet of lovely tones. Will an update later on how it all goes ! / Johan Holst