Ny vecka, nya nöjligheter / New week, new opportunities

Helgen har varit fartfylld med resan till Linköping i fredags och premiären av nattklubben DOOM,som blev en succé. Mycket folk och trevliga människor att jobba med som jag inte träffat på säkert 3-4 år, så det var roligt att vara där. I lördags var det ju Halloween fest och jag körde med en utklädnad som blev fruktansvärd varm så jag kunde bara ha på den under första timmen sen åkte allt av och jag spelade i t-shirt och jeans som jag brukar, och kvällen var grymt bra, vilken publik jag hade, saknar fortfarande ord. Söndagen blev en vilodag vilket jag har skrivit att jag ska ha för att kroppen skall kunna återhämta sig ordentligt. Idag blir det löpning vid lunch för att sedan åka till sjukhuset för att ha en avstämning med min ingenjör om hur nya hylsan fungerar, den verkar ju fungera bra men bara för det så kommer det säkert strula idag när jag ska springa. Jag har sagt till mig själv nu att jag skall skärpa till mig vad det gäller träningen, motivationen har varit lite upp och ner nu när hylsan inte fungerar riktigt men nu känner jag att jag börjar få tillbaka den för att kunna springa igen. det är ju bara lite mer än 6 månader kvar till Göteborgsvarvet. Nu blir det till att jobba lite, äta en god frukost och sedan iväg för träning. Hoppas att ni får en underbar dag! / Johan Holst

IMG_0708 IMG_20131102_013842
IMG_20131102_014013 Untitled-6

 The weekend has been action-packed for the trip to Linköping on Friday, and the grand opening of the nightclub DOOM, which was a success. Great people and nice people to work with that I have not met in 3-4 years, so it was fun to be there. On Saturday it was the Halloween party and I ran with a costume that was terrible hot so I could only wear it during the first hour then all went off and I were back in t-shirt and jeans as I usually do, and the evening was really good, what an audience I had, still lacks words. Sunday was a rest day which I have written that I’ll must have for the body to recover properly. Today it’s running at lunch and then go to the hospital to have a reconciliation with my engineer about how new socket works, it seems to work well but just so it will surely mess today when I run. I said to myself, now that I should sharpen me in terms of training, motivation has been a bit up and down now that when the socket does not work properly, but now I feel I’m starting to get back to running again. It ‘s just a little more than six months left to Göteborgsvarvet. Now I get to work a little, eat a good breakfast and then off for training. Hope you have a wonderful day ! / Johan Holst