Telefonen ringer, och det är…

Vaknade av att jag hade lite känningar i vänsterbenet från igår, ingen värk så jag inte skulle kunna springa men ändå tillräcklig för att störa sömnen och för att jag skall få gnälla lite, så nu har jag gjort det. När jag kom hem från jobbet igår hände en liten rolig sak, jag låg och kollade lite på en serie på tvn och min telefon ringde (trodde det var från ett företag som lagar min mobil som skulle säga att jag skulle få hämta den), av min förvåning är det en tjej som ringer och säger: -Hej Johan, Rebecka heter jag och jag ringer från Göteborgsvarvet!, är allt bra med dig?.  Jag blev lite ställd för en stund och svarade att allt var bra. Vi förde en dialog under 10 min kanske och det handlade i stora drag om hur vida dom fick ge ut mina kontaktuppgifter till media, och med tanke på att det var helt ok för mig så sa jag, KÖR!. Sedan blev det en del prat om hur det går med träningen mm.
Känns riktigt roligt (och helt ofattbart på ett sätt) att få höra att man kan inspirera så många människor genom att göra en sådan sak som jag gör, och att många kan bli så glada, det märker jag när jag är ute och springer mina rundor i spåren. Och med tanke på det så gick det jättebra igår när jag, Amanda och Marcus sprang, vi tog en runda på 7km och jag vet egentligen inte varför vi inte fortsatte och sprang milen för det kunde vi ha gjort igår (kom nu på i skrivande stund att Amanda hade med sig en hund som behövde vila). Så det går framåt med löpningen och ännu är det inga sår (helt otroligt att det inte hänt något på 2 veckor).
Vi sa att vi skulle springa 15 km imorgon och 21 km till helgen, det är i alla fall Amandas idé så vi får se hur det blir, känner jag henne rätt kommer hon tjata och skrika på mig så jag kommer att få göra det oavsett väder, vind och tillstånd, tur att jag har henne som pushar på. För att återgå till träningen så måste jag säga (och det gör jag inte bara nu för att det är min sponsor) att med min Muskelstimulator (Compex Wireless) så har jag ökat uthålligheten samt muskelmassan på benen (vilket är det stället jag har haft svårt att träna) och det känns oerhört bra så jag tackar framför allt DJO Global oerhört mycket för den fina supporten, finns så mycket bra hjälpmedel på marknaden som jag inte kommit i kontakt med om jag inte haft er.
DSC_0392
Jag läste att även att extremskidåkaren Jon Olsson använder sig av en Compex, och det gjorde han för att bygga musklerna kring sitt nyopererade knä och det gav goda resultat så jag förstår inte varför inte sjukvården pushar mer för Compex och att kunna använda produkten där dess rätta marknad finns, bevisligen så fungerar ju rehaben bättre i många fall om man får rätta hjälpmedlen. Men det kanske kommer med tiden.
Idag efter jobbet skall jag ha en föreläsning på Borås Högskola för dom ha en så kallad “Hälsovecka” och jag har blivit inbjuden som gästföreläsare, så det skall bli riktigt roligt.
Det enda är att jag skall korta ner föreläsningen från 120 till 60 minuter, och det är lite tight men jag får se till att lyckas, jag tycker att det är roligt att föreläsa och många blir väldigt berörda när dom får höra min livshistoria och hur jag vänder mina negativa tankar mm. så det kommer in lite önskemål från skolor och företag att dom vill att jag skall komma och föreläsa, det gör jag med glädje brukar oftast svaret bli!.
Nu blir det till att äta frukost här på jobbet sedan jobba lite innan jag måste iväg.
Ha en underbar dag alla!  / Johan Holst