Måndag!, jobb & mera jobb…

God morgon, nu är det mindre än två veckor kvar till Göteborgsvarvet och det börjar kännas lite nervöst om jag ska vara ärlig. Det är inte tankar att jag som att jag inte kommer att klara det, utan jag SKA klara det frågan är bara på vilka kostnader samt  villkor. Nu när jag har varit ute och sprungit så har det känts helt okej, nu har jag ju inte sprungit 21km om jag skall vara ärlig men jag tror ändå på att det kommer att bli bra.
Satt och kollade lite på hur varvet var utformat och jag måste erkänna att det är en väldig tur att jag inte vet riktigt vart jag kommer att vara när jag springer så jag kommer inte veta hur långt jag har kvar (om jag inte kollar på skyltarna förstås).
Det som jag är mest orolig över är mina medlöpare, för vad jag vet så har dom nästa tränat mindre än vad jag har, okej dom har kankse inte problem som jag men det börjar bli lite skador på vissa fronter så jag är lite nervös att vissa inte kommer att klara det, men vi får väl pusha varandra så vi klarar det!.
Dagen kommer att bjuda på massor med jobb, först mitt “vanliga” jobb som mediaproducent sedan skall ljag gå igenom föreläsningen som jag skall ha på Högskolan imorgon. Det är på ett sätt ingen speciell föreläsning förutom att jag skall korta mer min vanliga 2 timmars föreläsning till 1 timme, och det kommer bli en utmaning, men men det kunde ha varit värre, det ska i alla fall bli roligt.
IMG-20131008-00422
Efter det kommer jag till det viktigaste och det är min löpning, det blir att springa med Amanda och Marcus (vad jag vet i alla fall), så det skall bli roligt att få komma ut i spåret igen. Jag sitter varje dag och funderar på vad jag skall göra efter Göteborgsvarvet, och jag kommer nog fortsätta med löpning samt att det finns lite andra idéer som jag skulle vilja förverkliga men vi får se. Nu blir det en kaffe och jobb…
Ha en underbar dag alla! / Johan Holst