Tar du genvägar?…

Medan det finns många framgångsrika människor som gör viktiga bidrag till samhället, finns det många fler som exemplifierar girighet – som alltid söker mer på bekostnad av andra. Och tyvärr är ett av de bästa sätten att dra nytta av de hjärntvättade massorna att lova dem något.

Något som de behöver. Något som de vill ha. Någonting som de tror kommer att få dem att känna sig lyckliga och stolta över sig själva. Något som de kan tro på.

Och många människor – hungrig för ett mer meningsfullt liv – letar bara efter det: löftet om en bättre framtid som bara kräver något annat än att dra av kreditkortet.

Ärligt talat, vem skulle inte vilja köpa sig till framgång och lycka?

Trots de många löften på våra TV-apparater och sociala medier matar objekt inte glädje och en online kurs ger dig inte framgång.

Du kan inte göra miljoner genom att skapa en enkel tratt och semestra i ett främmande land. Det är bara en annan lockande bild som bjuder på dig att spendera pengar på en kortsiktig lösning på ett långsiktigt problem.

Köp inte genvägen. Det kommer inte fungera. Det kommer bara förlänga ditt lidande som att försöka dra fingret ur en kinesisk fingerfälla.

Alla genvägar är inget annat än omvägar i förklädnad.

Men de är så sjukt attraktiva.

Om jag kunde komma undan med att bära ett elektriskt bälte 24 timmar om dygnet för att ha abs som snubbarna på tillskottbehållaren, skulle jag. Men oavsett hur många elektroder som stöter på magen, blir du bättre betjänad av crunches och plankor.

Lita på mig, jag försökte också den. ?

Ha en underbar dag mina vänner!