tankarna bara går../ mind just goes ..

När jag vaknade imorse så kände jag mig lite nere, jag sover inte riktigt bra på nätterna nu igen, har varit en del mindre roliga möten och samtal på senaste tiden men det hoppas jag skall ändras inom kort. Jag hade föreläsning igår, inte så otroligt mycket folk men dom som kom var nöjda och fick en skopa av min historia samt rehabilitering och en ny vinkel på hur man kan tänka och hur man kan göra för att eventuellt göra saker och ting till en bättre vardag. Det som fick mig på ett bättre humör idag var ett samtal med min handläggare som fick mig på riktigt goda tankar, han lugnade ner mig med ett och annat vettigt ord och sa att allt kommer att lösa sig och att jag skulle lita på han, så nu har jag fullt förtroende för att vissa saker skall fixa sig i min vardag.
Jag har även träffat han som har hand om min hemsida och vi beslutade om att den skall göras om och anpassas mer så jag kan sköta blogg samt allt annat direkt från den och inte behöva ha en extern sida som jag har nu, och hör å häpna, han sa också att dom kommer sponsra med produktionskostnaden av sidan så det tackar jag deras företag LIKIPE för.
Så denna dagen kommer att bli till all belåtenhet tror jag , bara jag får träffa underbara människor och vara på gott humör. Nu blir det till att gå vidare till nästa möte och sedan i eftermiddag blir det träning som vanligt. Hoppas att ni får en bra dag alla / Johan Holst
IMG-20130923-00379
When I woke up this morning I felt a bit down, I do not sleep really well at night now again , has been a lot less fun meetings and conversations recently but I hope to be amended shortly. I had a lecture yesterday, not so much people but those who came were happy and got a bucket of my story and rehabilitation, and a new angle on how to think and how to do to possibly make things a better everyday life. It got me in a better mood today was a conversation with my officers that got me really good thoughts, he calmed me down with one or two sensible words and said that everything will work out and that I should trust him, so now, I have full confidence that certain things will fix themselves in my everyday life. I have also met him in charge of my website and we decided that it should be made and adapted more so I can manage the blog and everything else directly from it and not have to have an external page that I have now, and hear the astonished he also said that they will sponsor the production of the side so that I thank their companies LIKIPE for .
So this day will be to the satisfaction of all, I think, only I get to meet wonderful people and be in a good mood. Now it will be to go to the next meeting and then in the afternoon there will be training as usual. Hope you have a good day all / Johan Holst