Nya möjligheter / new opportunities

Just idag när jag kom till jobbet så kändes det riktigt bra, haft en trevlig morgon, blir bemött utav glada medarbetare som hälsar mig välkommen genom att hålla upp dörren och fixa kaffe till mig. Och man kan ju undra varför, jo det är så att jag har fått ny anställning här på jobbet och skall börja jobba mer administrativt, eller jag skall vara lite av en backup till försäljningschefen samt att jag skall jobba som mediaproducent så det kommer att bli fantastiskt. Känner mig redo för lite nya utmaningar och detta kan vara en bra start. Vad det gäller träningen så går det ganska bra, jag kör mina pass samt att jag använder muskelstimulatorn varannan dag som jag har fått order om att göra. Det som är lite problem är att jag inte får till antalen kilometer som jag kanske behöver. Om det inte gör ont så är det något annat som spökar, men nu ska jag försöka få till det här så att det verkligen funkar för det är ju dags snart. Nu blir det till att äta frukost här på jobbet sedan lära sig nya saker samt producera lite reklam. Hoppas ni får en underbar dag alla vänner! / Johan Holst
make-it-count-new-years-nike
When I got to work today I felt really good, had a nice morning, it started with happy employees who greet me welcome by keeping the door open and fix coffee for me. And you only wonder why, yes it is that I have got a new job here at work and will start working more administrative, or I will be a bit of a backup to the sales manager and I would be working as a media producer so it will be amazing. I feel ready for a new challenge, and this might be a good start. As for the workout it goes pretty good, I do my pass and I use the muscle stimulator every day that I have been ordered to do. There is little problem is that I do not get to the numbers of kilometers that I might need. If it does not hurt, it’s something else like ghosts, but now I’ll try to get it here so that it really works because it’s time soon. Now I will eat breakfast here at work then learn new things and produce some advertising. Hope you have a wonderful day all friends! / Johan Holst