Stressigt idag…/Stressful day…

Jag måste säga att passet på gymmet imorse var otroligt tungt och det är ju inte så konstigt ned tanke på att jag mådde som en kyrkråtta igår (och ja jag vet att jag får skylla mig själv). Men man fyller bara år en gång om året och då kan man unna sig lite fest. Idag blir det en ganska stressig dag då den innehåller Jobb, däckbyte, jobb igen inatt som DJ för att sedan direkt efter spelningen åka till Stockholm. Min mamma fyller 60 imorgon så då är det bäst att man åker och hälsar på annars tror jag inte man är så uppskattad av henne längre. Som sagt min träning går ganska bra men jag kan fortfarande inte springa en meter på grund av smärtan, ska träffa min ingenjör på måndag så då ska vi se vad man kan göra åt problemet. Det börjar bli ganska tröttsamt att hålla på med det här benet nu, varför kan det inte bara fungera? hur svårt ska det vara?. Nåväl jag får hålla ut och fortsätta träna så gott jag kan så jag är så bra förberedd som jag bara kan vara när vi väl fått hylsan att fungera. Nu blir det till att byta däck på bilen. Ha en underbar förmiddag alla. / Johan Holst
1381775_473481312767517_1807493510_n

I must say that the session in the gym this morning was incredibly heavy and it’s not so strange considering I felt like a church mouse yesterday (and yes I know I can blame myself ). But you only have your birthday once a year and then you can have in a little celebration. Today it’s a pretty stressful day as it contains jobs , tire change , job again tonight as DJ and then immediately after the gig go to Stockholm. My mom turns 60 tomorrow so then it is best that I go and see her otherwise I do not think it is so appreciated by her anymore. That said my workouts are going pretty well but I still can not run a meter because of the pain, Im going to meet my engineer on Monday so let’s see what we can do about the problem. It’s getting pretty tiring to keep on with this leg now , why can not it just work? How difficult will it be?. Well I must persevere and continue training as best I can so I’m so well prepared as I can be when we finally got the sleeve to operate. Now it will be to change the tires on the car. Have a great morning everyone. / Johan Holst