Tack alla som förgyllde min dag! / Thanks to everyone who brightened my day!

Då vaknade man riktigt sent idag, försov mig till råga på allt, vilket jag inte brukar göra men jag tror det blev lite party igår :-). Om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag att jag inte borde vara på jobbet nu om man säger så.
Vi firade min födelsedag och det var en del restaurangfolk som jag skulle bjuda på middag igår så jag slog på stort (haha,,, eller inte)…. alla förväntade sig att jag skulle laga mat men jag köpte en smörgåstårta vilket blev väldigt uppskattat. sen spelade vi spel till sena natten tydligen, för när jag kollar på min telefon så har en av personerna messat ett tack kl 04:30 så jag tror att festen blev riktigt bra… Nej jag måste vila lite till jag skriver mer snart!… / Johan Holst
DSC_0005

I woke up really late today, overslept to top it all, which I do not usually do but I think it was a little party yesterday :-). Well, to be perfectly honest, I do not think that I should not be at work now if I say so.
We celebrated my birthday yesterday, so to speak, it was alot of  restaurant people that I  invited to dinner yesterday so I went all in (haha,, or not) …. everyone expected me to cook but I bought a sandwich cake, which was very appreciated. then we played games until late at night, apparently, because when I look at my phone so have one of the people messaged a thank you at 4:30 so I think the party was really good … No, I need to rest a bit until I write more soon! … / Johan Holst