Resan börjar med kaos… / The journey begins with chaos …

Det hela började med att jag hade bytt däck på bilen, kändes bra att ha vinterdäcken på när vi skulle åka mitt i natten. Så kl 00:30 skulle jag och Marcus åka till Stockholm, trodde vi ja då vi upptäckte att det var punktering på höger framdäck. Så vi tog oss till en mack, köpte “reservhjul på burk” tryckte i det i däcket och gjorde som anvisningen sa, hör och häpna det höll ända till Nynäshamn  (vi kom fram 05:00) så nu får vi se om vi kommer hem om 2 dagar. Sedan kom nästa bakslag, nu när jag skulle kolla igenom mina kläder och vad jag ska ha på mig ikväll när min mamma firar 60år så märker jag att alla skjortor och kavajer hänger kvar hemma 50 mil härifrån, så nu blir det till att köpa nya kläder…. SUCK….nåväl nu vet ni hur dagen har varit hittills, kommer en till uppdatering snart../ Johan Holst
tumblr_mmak6clSan1qfmfldo1_500

It all started when I had changed the tires on the car, it felt good to have winter tires on when we would go in the middle of the night. So at 0:30 I would and Marcus go to Stockholm, we thought well then we discovered it was a flat tire on the right front tire. So we took us to a gas station, bought a “spare wheel in a can” pushed it into the deck and did as instructions said, it kept until Nynashamn 500km (we arrived at 5:00), so now we’ll see if we get home in about 2 days. Then came the next setback, now that I would look through my clothes and what to wear on me tonight when my mom celebrates 60years, I notice that all the shirts and jackets hanging at home 500 km from here, so now it will be to buy new clothes…. oh well now you know how the day has been so far, one to update soon .. / Johan Holst