Stockholm med funderingar..

Tog bilen upp till Stockholm imorse med 2st kollegor för att ha möte på Stockholmsmässan angående att jag byter tjänst och ska lämna över lite ansvar (skönt att skriva haha). När vi kom till mässan så möttes vi av den här skönheten vid sidan av entrén.

Och genast funderade jag på hur förändring sker med världen och människor.

Vi vet alla att förändring är svår. Förändring är svårt eftersom din hjärna är kopplad till att göra samma sak om och om igen, oavsett om det är bra eller dålig för dig. Vi vet också hur utmanande det kan vara att genomgå en förändring, men den positiva konsekvensen är verkligen fantastisk.

Jag tror helt enkelt att en förändring är bra för dig. Även när det verkar tufft, lär du dig och växer som person. Förändring sker långsamt, men det händer.

Livet i komfortzonen är enkel. Du följer helt enkelt en rutin och du kan förutsäga konsekvenserna. Utanför komfortzonen utmanas dina antaganden. Dina åsikter, tankesätt och övertygelsessystem testas. Du måste hitta nya sätt att formulera vem du är och vad du tror. Idén att göra samma sak om och om igen utan fråga avskräcks. Att komma ut i världen och göra något nytt och annorlunda är ett främjat synsätt på livet.

Förändring är bra eftersom du har möjlighet att omfamna nya upplevelser. Nya perspektiv väntar på dig utanför dörren. Möjligheterna är rikliga. När du tittar tillbaka på ditt liv beror alla verkligen fantastiska saker på en ny upplevelse du hade. Alla de semestrar du tog och alla människor du har träffat har lärt dig mer än du någonsin lärt dig i skolan. Dessa erfarenheter utgör nu vem du är idag.