Är man värd framgången?

Ibland är livet bara svårt och jag vet inte hur det är med dig men vissa dagar frågar jag mig själv om det jag gör är värt det, och på riktigt bra dagar till och med om jag är värd det?

$150.000.000 Megayacht Ocenaco Infinity. Ägare Eric Smidt.

Gissa vad? Du är värd det. Ja du! Du är värd det och här är anledningen till det:

Du ger allt! Du ger ditt jobb och relationer 110%. Men låt oss vara ärliga, det är utmattande. Oftast ger vi inte ens oss själva samma ansträngning. Så från och med nu och framåt ger jag dig tillåtelse att behandla dig själv lite “bättre”. För om du inte är riktigt lycklig kommer den att spegla tillbaka på ditt företag och din familj varje gång.

Du är annorlunda, det är okej – jag är stolt över att vara annorlunda. För hur tänker du göra en skillnad i världen eller lysa upp om du gör vad alla andra gör? Du sticker ut och det är allt och en påse chips.
Medan du gör det, hjälper du fortfarande andra. Och det är fantastiskt genom att hjälpa andra att det verkligen kommer tillbaka och hjälper dig också. Du vet aldrig vem som tittar!
Du tillåter dig själv att lägga konkurrens bakom dig och lägga samhället framför allt. Du är en förespråkare för tillväxt – Du hjälper dem som behöver hjälp (se tidigare text) och du älskar att se dem växa. Du är verkligen en bra person och de är svåra att hitta.

Så nu när du tänker efter… Är du var det?