STHLM tur och retur….

Jag började åka vid 07:20 och jag måste väl säga att bättre vägförhållanden har jag sett.
Det kom ju en hel del snö inatt så det här kommer nog att ta sin stund var min första tanke.

Det var värst i Jönköping då man inte ens kunde se asfalten utan där var det fullt med snö på vägen och det snöade som bara den. Efter en stund kom jag ikapp några plogbilar som bromsade upp trafiken en stund men sen när deras område tog slut så vek de av.
Jag kom till Stockholm strax innan lunch och när jag klev ur bilen skrattade jag lite för mig själv.

Fy vad skitig bilen blev, men nu så var jag framme och fick gå in på Stockholmsmässan vilket var mitt mål med resan. Jag jobbar ju så jag ska kolla alla digitala reklamskärmar som mitt jobb har ansvar för.
 

Alla skärmar spelar som de ska så jag stannar kvar på mässan en stund och kollar in lite båtar…
Skriver lite mer senare!