Hur har din kropp känts på sistone? Är du trött? Har den bett dig att sakta ner?


Vad är ditt typiska svar när din kropp låter dig veta att den är trött? I vårt samhälle är det mycket vanligt för människor att vanligtvis trycka ut trötthet. Bara ha en extra kopp kaffe, äta något sött för att ge dig en tillfällig spark eller dricka en högspänningsdriven dryck, snarare än att sakta ner eller vila. När allt är klart är det viktigare … åtminstone det är det som nästan alla tenderar att tänka.

Om du är som många människor, trots att din kropp är trött och ber dig att sakta ner, är du rädd för vad som händer om du gör det. När allt kommer omkring kan du inte ens hantera alla dina ansvarsområden i full fart – skulle det inte vara katastrofalt och i slutändan ännu stressigare att ta en betydande paus?

Världen kommer inte stanna om du tar en paus, eller ta en liten semester eller blir sjuk. Ja, lösningarna kanske inte är enkla, och du kan verkligen vara nyckeln till livet för en handfull människor, men jag skulle satsa på att många av de saker du för närvarande måste “göra” kan göras lika bra eller bättre av någon annan.

Inte bara det, men om du lyssnar på din kropp kan ditt verkliga liv – ditt bästa liv – faktiskt ha ett hopp om att hitta dig. När ditt liv spenderas rusar du från en sak till en annan, det finns mycket lite tid, utrymme eller energi för kreativitet, inspiration eller väldigt användbar problemlösning och planering.

Så lyssna på din kropp, det lönar sig!

Önskar dig en underbar måndag!