Söndagen är vila efter helgens bravader.

Det har varit en helg som ha innehållt lite av varje men det som har varit roligast är nog spelningarna som har gjorts i helgen, i fredags så stod Varberg på schemat och det är som i många andra lite mindre städer att man går ut först efter 12, och med tanke på att narrklubbarna stänger kl 02 så betyder det full fest sista två timmarna vilket det också blev, en riktigt bra fredagskväll. Det fanns dock bara en nackdel och det var att jag fick ont i mitt vänsterben (i knät) och jag vet inte riktigt om det beror på min cykling som jag gör nu när jag inte kan springa som jag vill. Det brukar sitta i 2-3 dagar men så ont som det gjorde i fredags har det nog aldrig gjort, fick ha en barstol som jag kunde vila lite emot ibland, så det löste sig i alla fall. Det positiva med fredagen var att jag fick på sommarsulorna på bilen och fick den tvättad, och ja jag gör det för hand.

image

Igår (lördag) så handlade dagen ganska mycket om att fixa till scenen på grand i Borås då jag skulle vara warmup åt djduon Stockholm Syndrome och det tog din lilla tid då vi inte fick allt att fungera som vi ville men tillslut så löste sig allt så det blev ok i alla fall. Vi fick ledväggen och ljudet att funka så det skulle gå att köra.

image

Kvällen blev bra och det kom ganska mycket folk med tanke på att ett var helgen innan lön, jag var lite orolig då det är ganska känsligt att lägga en akt på denna helgen men det slutade med att många hade riktigt roligt. Jag gjorde ett bra warmup-set och spelade sista 30 min innan vi stängde och alla var nöjda.

image

Det enda som inte var så nöjd var mitt högerben som sa att det hade fått nog av helgen genom amma det smärtade hela natten och jag har märkt att jag har fått två skavsår efter träningen som gör fruktansvärt ont, men det gäller att bita ihop och köra vidare. Så nu är det en lugn söndag och imorgon börjar hårdträning på allvar, önskar er en underbar dag. / Johan Holst