Sömnen är viktig../ Sleep is important ..

Jag har haft en sån där jobbig natt igen. Svårt att sova och till råga på allt så vaknade jag av att jag hade världens spänningar i nacken vilket gjorde att jag fick sjukt ont i huvudet.
Så det var bara att gå upp och lägga mig i ett varmt bad och se till att ha duschen på mot nacken med varm vatten så spänningarna skulle släppa, och efter ca en timme så släppte det så pass mycket att jag klarade av att ta mig till jobbet i alla fall.Det har varit en annorlunda morgon med mycket uppgifter på jobbet och med tanke på att det har bara varit en massa med siffror och jag har ont i huvudet så har det känt som om någon slår mig med en hammare varje gång jag kollar på datorskärmen, men skam den som ger sig, det är bara att bita ihop.
Träningen idag tror jag att jag kommer att skippa, i alla fall löpningen. Så det kommer att bli ett 1,5 timmes pass med min compex medan jag kollar någon serie eller liknande.
Det är ju inte alltid så lätt att kolla en serie när man måste ta i när man använder muskelstimulatorn för att få ut bästa effekt. Så jag hoppas för allt i världen att jag klarar av att köra igenom passet och inte mitt huvud sprängs i bitar. Nå ja, nu ska jag fixa lite till här på jobbet innan jag tar lunch och ska njuta av solen, så ha en underbar dag alla / Johan Holst
Untitled-6
I ‘ve had one of those rough night again. Hard to sleep and I woke up and I had the world’s tension in the neck , which meant I had a sick headache.
So it was just to go up and put me in a warm bath and make sure to have the shower at the neck with warm water so the tension would drop, and after about an hour it felt better so I managed to take me to the job anyway.
There have been a different morning with much information on the job and it has just been a lot of numbers and it has felt like someone hit me with a hammer every time I check on the computer screen, but shame on giving up, just bite the bullet.
I think I will skip my workout today, in all cases the run. So there will be a 1.5-hour session with my compex while I watch any series or similar. It’s not always easy to check a series when using the muscle stimulator to get the best effect. So I hope for the world that I can manage to drive through the pass and not my head blown to bits. Well, now I get a little more here at work before I take lunch and to enjoy the sun, have a wonderful day everyone / Johan Holst