snart dags och får inte träna! / soon time and I cant work out!

Igår var det en lång dag tyckte jag, och det är nog för att min träning blir lidande när kroppen inte är riktigt bra än, saknar att få träna och springa, hur konstigt det än kanske låter. Jag känner mig både piggare och starkare på dagarna när jag får träna och jag känner att jag har ett trevligare humör.
no_training
Dessutom så fick jag ett meddelande där det stod att min föreläsning som jag skulle ha den 7:e maj kommer att bli inställd då hela “hälsans dag” projektet skrotats nu i dagarna så det var inget roligt besked, men jag får väl styra upp något annat datum och en annan plats.
Känner att jag håller på att friskna till så nu är dagarna räknade för att få börja träna igen, blir nog på fredag igen tror jag.
Nu är det inte många veckor kvar till jag skall avverka 21km, och det känns inte så superladdat som jag trodde att det skulle vara (kanske för att benet har strulat mycket och jag inte får den träningen jag behöver) men jag ska göra mitt bästa och i värsta fall får jag gå en liten bit, hur svårt kan det vara?
Det som oroar mig till vardags nu är att mitt ben har ändrat volym lite så att min hylsa sitter inte riktigt som jag vill, jag är tvungen att tejpa benet varje dag för att det inte skall skava sönder, och när det väl skaver så att det blir sår vilket jag har nu så tar det tid för det att läka och det gör sjukt ont då det är ett ständigt tryck på dessa ställen, och det gör att man gärna avstår från många vardagliga aktiviteter.
Idag blir det till att jobba fram till tolv sedan skall jag hänga med Tage som inte har så roligt hemma själv, och det är tur att han behöver rastas så jag får några promenader i alla fall, då sitter jag inte inne hela dagen menar jag.
2014-03-10 11.01.27
Nu blir det till att jobba lite så jag hoppas att ni får en underbar dag alla! / Johan Holst
——————————————————————————————

Yesterday was a long day, and my training will suffer when the body is not really good yet, cant train and run. I am both livelier and stronger on days when I get to work out and I feel I have a more pleasant mood.  I received a message saying that my lecture I would have May 7 will not be off because the whole “health day ” project scrapped now in days so there was not a funny message, but I ‘ll have to fix another date and a different location.
Feel that I am making frequency coverage to so now days counted for start training again, will probably be on Friday again I think.
Now, not many weeks left until I will harvest 21km, and it does not feel so super- charged as I thought it would be (perhaps because the bone has messed up a lot and I do not get the training I need) but I’ll do my best and in the worst case I walk a little bit, how hard can it be?.
What worries me everyday now is that my legs have changed the volume a bit so that my socket is not really what I want, I have to tape the leg every day that it will not rub down, and once it rub so that it becomes wounds which I have now so it takes time for it to heal and it hurts alot because it is a constant pressure on these places, and it makes you want to refrain from many everyday activities.
Today there will be at work until noon then I hang with Tage (a dog) who do not have as much fun at home itself, and it is good that he needs to be walked so I get some walking in all cases where I sit not inside all day I mean. Now it will be to do some work so I hope you have a wonderful day everyone! / Johan Holst