Snacka om förvånad! – www.johanholst.com

När man är i Nynäshamn så måste man ju åka runt något som kallas för Ringvägen och det är en gång-/bilväg som går runt norra delen av Nynäshamn längs vattnet. Men när jag åkte där idag så såg jag något som chockade mig ordentligt.
Någon hade hängt upp en uppstoppad RÄV i trädet. Nog för att jag har hört många storys om rävar men detta tog nog priset.
IMG_0641
Är lite trött efter gårdagskvällen som tillbringades hos mina underbara vänner Sophie Och Tobbe.
Blev den ena diskutionen efter den andra och oftast var vi som två olika lag som gick emot varandra vilket var riktigt roligt.
Och JA vi var sams när vi skiljdes åt haha.

Jag brukar inte göra någon ”årsresumé” så jag tänker inte göra det nu heller utan jag tänkte bara förklara lite och tacka för året som har gått och önska alla ett gott nytt. 2014 bjöd på många skratt men också en del tårar i form av skador sjukhusbesök mm. Jag har ju gjort massor som Göteborgsvarvet, Midnattsloppet, Kebnekaise, samt Kretsloppet.
Så TACK alla som har gjort detta möjligt och TACK alla sponsorer för ni har stöttat mig!.
blogg_header_1410093
Och det har känts helt otroligt att jag har lyckats göra alla dessa saker under ett och och inom en treårsperiod efter amputationen. Så nu blickar jag vidare mot nya mål inför 2105. Och det första kommer att vara Motorcykelåkning i Dubai´s öken. Det kommer bli oerhört spännande och jag ser verkligen fram emot det, håller bara på att pussla ihop lite detaljer kring resan.
1377224_923326784363548_7801021441872679692_n
Ikväll vet jag inte direkt vad som händer så man är helt planlös. Men det kommer säkert upp något och det finns alltid hem man kan “crasha” in på lite oinbjuden :-).
Blir kanske något inlägg lite senare för nu så skall jag åka och hälsa på fler i släkten.
Må väl mina vänner!.