Att träffa nära och kära – www.johanholst.se

Jag kom upp till min hemstad Nynäshamn igår och det är alltid lika skönt att komma till mina vänner som bor lite utanför Nynäshamn. Det är lugnt och skönt och man känner ingen stress så långt ögat når.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/32f/57397130/files/2014/12/img_0625.jpg
Känns lite konstigt på ett sätt att jag har bott i Borås i 7 år redan. Jag är ju inte och hälsar på lika ofta nu som förr.
Har avverkat några mil till idag då man har hälsat på diverse människor, samt varit och besökt ena köpcentret efter det andra. För 12-14 år sedan när jag gick igenom Haninge Centrum så kände jag varenda människa som jobbade i alla butiker (då jag själv var butikschef i en av skivbutikerna) men idag så var det inte en kotte jag kände igen. Och dom hade byggt om en del (typ allt) haha.
Ikväll blir det en promenad till lite vänner för att prata om lite gamla tider. Vem vet kanske kommer en uppdatering snart igen, annars kommer det en imorgon. Må väl mina vänner!.