Smärta? Jo det känns!

Började dagen (som många andra) på gymmet strax innan 05:00.
Det är ju precis så som många frågar: -Får du inte skav eller sår när du tränar och är så himla aktiv som du är.
Svaret är ganska enkelt och rätt förutsägbart: – JA, det blir skav och det gör fruktansvärt ont många gånger.
Men det är ju så att jag måste hålla igång och träna om jag ska lyckas med mina utmaningar och ta mig dig jag verkligen vill.
Idag t.ex. så körde jag genom hela kroppen och märkte ganska snabbt att det smärtar från protesbenet och fint själva belastningsdelen vid protesen. Så det blev till att byta protes ganska ofta så man kunde göra alla de övningar som man önskade.

Visst byter jag ben ett x antal gånger under mina pass, men idag var det extremt.
För att förklara så belastningen olika fördelad beroende på vilken protes jag har då de har olika användningsområden.
Den protesen jag har när jag cyklar är ju sen som har ett stålrör och den är mer skuren i knävecket så man kommer lite djupare i själva knäböjningen, dock blir stabiliteten mycket sämre. Nej nu är det dags för frukost så jag önskar er en underbar dag mina vänner.