Föreläsning, samt utbildning…

Igår under förmiddagen så begav jag mig till Jönköping och närmare bestämt Jönköping Univeristy för att träffa lite elever som jag skulle hålla föreläsning för. Och sedan efter föreläsningen så skulle jag vara med på en liten workshop om vad man ska tänka på och hur man ställer in olika idrottsproteser. Eleverna håller på med sin examen för att bli Ortopedingenjörer, det vill säga att det kan ju vara en av dessa som gör en del av mina framtida proteser (så det gäller att vara kompis med alla haha).

Dock så var det fotoförbud på hela området, men jag fick tillåtelse att ta några få bilder men inte få med några ansikten.

Det är alltid roligt att komma och besöka skolor, för man får se så mycket “hungriga” elever som verkligen brinner för det man vill lära. Många som hade bra åsikter så jag tror att alla kommer att lösa sin examen galant!