SJuk idag :-( / Sick today :-(

Efter att ha försökt ett antal gånger men inte lyckats så har jag till slut tagit mig upp ur sängen för att försöka få i mig något i magen. Får göra lite te och fixa någon soppa, för nu är det så att jag har blivit FÖRKYLD med feber och ont i halsen så NU är det faktiskt synd om mig, för alla vet ju hur det är när en kille blir förkyld. Skämt och sido, det som känns jobbigast är att man inte har någon ork i kroppen, och man har ont över allt, mitt ben ska vi inte tala om för det gör ont som bara den idag, suck! Men det blir till att bädda ner sig i soffan och slå på några bra serier eller en bra film (kommer ju somna ändå så den kan vara dålig också för den delen).  Nej nu ska jag som sagt försöka få i mig något att äta, kanske skriver något senare om jag vaknar igen. / Johan Holst
IMG_1137

After trying a number of times without success, I have finally taken me out of bed to try to get into something to eat. Will make some tea and fix some soup, for now, is it that I have a  COLD with fever and sore throat so NOW it’s actually sorry for me, because we all know how it is when a guy gets a cold.  :-s , it feels hardest is that you do not have any strength in your body, and it hurt all over, my leg, we should not tell it hurts like crazy today! But I will get to bed down on the couch and turn on some good shows or a good movie (will of course fall asleep anyway so it may be bad for that matter). No, now I’m like I said trying to get in me something to eat, you might write something later if I wake up again. / Johan Holst