OK jag erkänner… / OK I admit …

Okej, jag erkänner att det spårade ur lite under min arbetsträning idag, och jag ska förklara vad jag gör på dagarna förutom att tränar. Jag sitter som mediaproducent på GM Moving Message AB och vi säljer reklam på stobildsskärmar utomhus allt ifrån 16m² till 200m² stora skärmar som kan visa video mm. Nog om det, nu till det som spårade ur, Jag och min kollega Daniel skulle skoja till det lite med en affisch till mig sen när jag DJ:ar igen. Och som vanligt så spårade det från seriöst till att bli helt totalt overkligt och sanslöst. Ja ni kan ju se själva nedan hur resultaten blev, ni kan ju gissa vilken jag kommer att använda sen! / Johan Holst
holst_poster_vb4 holst_poster_vb3
Okay, I admit that it went a little bit crazy in my job today, and I’ll explain what I do on the day in addition to working out. I sit as a media producer at GM Moving Message AB and we sell advertising on LED-billboards outdoors ranging from 16m ² to 200m ² large screens that can display video and more. Enough about that, now to what went crazy, Mm and my colleague Daniel would juice up a bit with a poster to me later when I DJ:ing again. And as usual, it went from serious to be totally totally unreal and outrageously. Yes you can look at the pics how the results were, you can guess what I will use later! / Johan Holst