Det som är jobbigast nu.. / The worst thing now…

Det som berör mig mest just nu när jag är sjuk är som sagt att jag inte har ork till att ens gå upp ur sängen. Och att ligga i sängen hela dagen gör mig uttråkad även fast jag vet att det är bra för mig att jag skall vila. Det smärtar och hugger i benet som jag har opererat för man blir extra känslig när man inte mår bra, så smärta som jag INTE vill ha har jag fått uppleva igen, men jag tror att det kommer att gå över så det är bara att hålla ut. Något mer som gör mig frustrerad är att jag inte kan träna vilket jag vill göra, känner mig otroligt ohälsosam och slö för jag inte är och tränar. Men som sagt nu är det fokus på att få min förkylning och halsont att gå över. Det är ju i och för sig i rätt tid jag blir dålig för jag får ju ändå inte springa med min nuvarande hylsa då den skaver sönder benet. Så jag har till den 14:e på mig att bli frisk och det ska väl inte vara några problem.  Jag får väl kolla klart på lite serier som jag har börjat kolla på så går väl den här dagen förbi ganska snabbt!. I morgon ska jag nog gå och jobba igen för jag har inte haft någon feber sedan igår morse, får se om jag skriver något här i eftermiddag vilket inte är omöjligt. / Johan Holst
sjuk_523be284e087c33c289df8ef

The thing that concerns me most right now when I am sick, is that I do not have the energy to even get out of bed. And to lie in bed all day makes me bored even though I know it’s good for me that I should rest. It pains and stabs in the leg that I have surgery on, and it become extra sensitive when you are not feeling well, so pain that I DO NOT want, I have to experience again, but I think it will go over so just hold out . Something else makes me frustrated is that I can not work out, and that is something I really what to do, feel incredibly unhealthy and lethargic for I am not exercising. But as I said it is now focusing on getting my cold and sore throat going over. But its the right time I will be sick because I may anyway not run with my current socket where the rub broken leg. So I have to wait the 14th to be healthy and it’ll surely be no problem. I’ll have to look finnish the series that I’ve started to look at so goes well this day passed quite quickly!. Tomorrow I’ll probably go back to work because I have not had a fever since yesterday morning, will see if I write something this afternoon which is not impossible. / Johan Holst