Sista snöpasset med slalomklubben!


Då var dagen kommen, sista träningspasset på snö med klubben SK Boge.
Som ni ser på bilden så börjar snön sakta men säkert tyna bort och förhållandena för träning blir extremt svåra (är ju iofs bra för styrkan i benen men tekniken i dessa kanske inte blir den bästa).
Måste säga att jag har fått otroligt bra feedback från tränare vilket har gjort min åkning till otroligt mycket bättre. Visst har det krävt mycket tjat och en och en annan vurpa som gjort ont, men om man inte ramlar har man inte kört på ordentligt haha.
Så jag TACKAR verkligen tränare från SK Boge samt Mullsjö Alpina slalomklubb för att ni står ut med mig och skriker lite extra när man inte riktigt har motivationen på topp och saker inte riktigt går som det ska.
Ni har gjort denna säsongen riktigt bra och jag har fått många tips och många skratt på träningarna, det är ju lite speciellt att träna för mig då jag är lika gammal som resten av gruppens föräldrar haha!

MEN som en av tränarna Linus sa en gång: – Riktigt kul att du är med oss Johan, och det är INTE varje dag man får chansen att träna en ENBENT (med ett stort skratt efteråt)

Så återigen TACK till alla tränare och medåkare för denna säsongen, vi ses när snön kommer igen!

Nu blir det tillbaka till gymmet för att bygga musklerna till kommande säsong.