Så reklamfilmen blev av iaf…

Fick förfrågan av en agent för typ ett år sedan (om det inte var mer) om att vara med i en reklamfilm för löpning och kläder.
Man fick inte veta vad det rörde sig om och med tanke på att jag under denna tiden var kontraktslös så kunde det vara kul att ställa upp på att vara med (fick ju betalat så haha)…
Men tiden gick och jag tänkte: -Äh det blev väll inget med den filmen, men jag fick ju betalt i alla fall 🙂

Sen igår kollade jag på nätet och fick se filmen som klipptes ihop och las up på nätet, i dagsläget skulle jag inte kunna spela indelat då jag har kontrakt med ett annat märke men tänkte att jag kunde visa upp hur resultatet blev iaf. Jag är inte med så mycket men den lilla snutten så fick löparprotesen visas iaf. Kul att människor med funktionshinder får vara med i lite reklamfilmer nu för tiden.. Riktigt roligt, hoppas ni har en underbar dag mina vänner!