Roligt och mindre roligt…

Igår så fick jag ett mail av min sponsor DJO Global som hjälper mig med min träning genom muskelstimulatorn Compex.  Och i det maildet var det en bifogad PDF som jag skulle kolla i skrev dom. Så jag slog upp sida 2 och tadaaa… där fanns jag 🙂
DJO_holst
Alltid roligt att få synas lite, men pressen minskar ju inte nu direkt om man säger så, jaja det är bara att kämpa på så får vi se hur det slutar. Jag tror i alla fall att det kommer något positivt ur det här till slut. Det som är mindre roligt är att när jag sprang igår så kändes det bra till en början men efter 4 km så kom det smärta på ett helt nytt ställe, konstig brännande känsla men den gjorde inte så ont så att jag slutade utan det som fick mitt psyke att avbryta var mina redan befintliga smärtpunkter där jag har mina sår redan, det började blöda lite men det vara bara att tvätta rent och sedan tejpa benet för resterande av dagen. vem har sagt att livet skall vara lätt?
Nu skall jag ta mig upp till sjukhuset och få mitt ben kollat sen till min ingenjör som skall få kolla på min vardagshylsa som är helt offline om man säger så, det gör ont vad jag än gör så det är bara till att fixa för han 🙂 vi får se hur det går! Ha en underbar solig dag alla… (läggen in en rolig bild nedan med, som faktiskt stämmer oftast på många).. / Johan Holst
2014-02-09 14.04.11_2