då var det min tur / then it was my turn

Igår var jag på sjukhuset och fick mitt ben kollat samtidigt som jag träffade min ingenjör, och han skulle försöka fixa till så jag inte får så ont på dagarna av hylsan. han fixade lite med den och när han kom tillbaka sa han att han hade gjort den mer tight så jag inte skulle “glida” så mycket i den för han trodde att det var det som var problemet att när benet rör sig i hylsan så skaver det sönder. Så nu är hylsan fixad och jag skall prova i en vecka och återkoppla till han och ge han lite feedback.
Jag har tyvärr vaknat med huvudvärk i 3 dagar nu och först i morse började jag ana varför jag har gjort det, jo och svaret heter, förkylning samt halsont, en spännande kombination som inte allt för ofta välkomnas av någon levande individ!.
IMG_1137
Varför ska det komma nu? det är inte lång tid kvar och jag behöver varje dag till att träna, jag förstår att jag kanske inte kan ut och springa milen nu direkt, men jag får träna muskulaturen så den är på topp till jag kan börja löpträna igen (det borde ju bara handla om några dagar). Det som är jobbigt med förkylning (förutom att vi killar blir extremt mesiga då) är att det gör så fruktansvärt ont på många ställen i kroppen, och speciellt i mitt ben, men skam den som ger sig, det är bara att gilla läget och ta sig igenom vardagen med ett leende, det är ju snart helg och då händer det alltid roliga saker.
Nu blir det till att jobba lite så jag får något gjort (lägger med en bild på min fina “utsikt” på dagarna!)
2014-04-02 08.11.40

Ha en fin dag alla / Johan Holst

Yesterday I was in the hospital and got my leg checked, at the time I met my engineer, and he would try to fix so I not get sore on the days by the socket. He tweaked a bit with it and when he came back he said he had done it more tight so I would not slip” as much of it because he thought that was what the problem was that when the leg moves in the socket so rub it broken. So now the sleeve is fixed and I will try it for a week and call back to him and give him some feedback.
Unfortunately, I have woken up with a headache for 3 days now and only this morning I started to realize why I have done it, and the answer is called, cold and sore throat, an exciting combination that is not too often welcomed by any living individual!.
Why should it be now? there is not much time left and I need every day to train, I understand that I may not be out and run the mile right now, but I got to train the muscles so it is on top until I can start it running again (it should just matter of a few days). It is a pain with cold (except that we guys become extremely wimpy then) it makes a terrible pain in many parts of the body, and especially in my legs, but shame on giving, it’s just like the situation and take through everyday with a smile, it’s soon weekend and then it happens always fun things. Now I will be to do some work so I can get something done (adding a picture of my beautiful view” on the day!) / Johan Holst