Roligt att Borås tidning kom förbi…

Vi hade höstpremiär för vår underbara After Work igår på Pulsen, och gissa om det blev succé (igen haha)… Nedan kan ni läsa vad Borås Tidning skrev!

Nu har säsongen för after work dragit igång

Arrangörerna Johan Holst och Gino Pettersson jobbar för fullt och ser till att allt flyter på under afterworken på Pulsen. Foto: Håkan Rosenqvist – BT

Afterworksäsongen är i gång på allvar.Gino Pettersson och Johan Holst kickade igång sin höst med akrobatik och pyroteknik på fredagskvällen.
Sommaren är över och hösten börjar göra sig påmind. Några få kanske fortfarande är lediga, men de allra flesta är nog tillbaka på jobbet efter semestern. Vad passar inte bättre då än att träffas på afterwork och det finns många ställen i Borås att välja mellan. Sex gånger per år brukar duon Johan Holst och Gino Pettersson arrangera Stämpla ut på Pulsen, på fredagen var det premiär för hösten. Redan utanför entrén vibrerade basen och de tiotalet personer som stod i kö gungade med i takt med musiken. Ett par stämde upp i Gessles slagdänga ”Gå och fiska”.

Inne i lokalen var det så pass trångt att det knappt gick att ta sig fram.

Afterwork med akrobatik på hög nivå. Foto: Håkan Rosenqvist – BT

– Det är tredje året som vi kör Stämpla ut. Vi började på Orangeriet och flyttade sedan till Pulsen, säger en av arrangörerna, Gino Pettersson.

Dj för kvällen var kompanjonen Johan Holst.

Gino Pettersson berättar att det är viktigt för honom och kollegan att det är någon nytt varje gång.
– Vi har haft allt från eldslukare till solosaxofonister på scenen och så brukar vi bygga om baren. Vi vill alltid bjuda på någon extra, säger han.

”Träffa arbetskompisar och ha kul.”

På fredagskvällen bjöds gästerna på en akrobatisk show i den högre skolan av Göteborgsduon Emma och Rebecka. I ringar upphängda i taket utförde de båda akrobaterna sina konster.
Joel Askling och Eric Holmgren var två av många som hittat till Stämpla ut.
– Jo, det händer väl att jag går på afterwork, men det är första gången jag är här, säger Eric.

Eric Holmgren och Joel Askling besökte Stämpla ut för första gången. Foto: Håkan Rosenqvist – BT

Ulrica Persson, Helena Neess och Ulrika Kjellberg hade också hittat till Pulsen på fredagskvällen.
– Vi har varit här tidigare, säger Ulrica Persson.

Varför går ni hit?
– För vår del är det för att träffa arbetskompisar och har kul, säger hon

HÅKAN ROSENQVIST – Borås Tidning