Hur tänkte jag nu…

Igår strax innan lunch hade jag ganska tråkigt antar jag för jag fick den briljanta idén om att lägga ut min bil till försäljning. Började annonsen med meningen: – Tänkte sälja min bil, har egentligen ingen anledning då den fungerar felfritt och är en bil som bara rullar.
(Saken är den att jag har ingen aning om vad jag gör här haha… för jag har ingen idé om vad jag vill ha för bil, eller om jag ens verkligen vill byta)
Jag tog bilen hem och satte mig vid bordet för att äta lunch, sen började det ringa som bara den i min telefon och det tog en stund innan jag kopplade varför alla ringer som galningar. Jag hade kollat priset och lagt det marknadsmässigt så den var inte billig om man säger så, men kl 15 igår fick min kära bil en ny ägare.
Och nu står jag utan bil och en son som börjar på förskola om en vecka.
(har jag nämnt att det är jag som ska lämna han varje morgon haha)
Nåja, jag har ju en vecka på mig att hitta något nytt 🙂

Det är ju alltid roligt med nya saker…