Att göra något…

Vi har alla dåliga dagar. Oavsett hur perfekt ditt liv kan se ut på dina sociala medier, och även om det ser ut som om du har allt så går det fel.

Ibland blir det en dålig dag, ibland kommer det att vara en dålig vecka, och ibland kan det till och med kännas som att hela året inte går särskilt bra.

Om det har startat dåligt idag och du inte är på ditt bästa humör behöver något som hejar dig upp eller hjälper dig att komma ur den dåliga spiralen.

Kom ihåg, du är en stark person. Du har haft många “dippar” tidigare och du har kommit igenom dem, lärt dig av dem och trivs. Oavsett vilken utmaning du står inför är du mer än kapabel att övervinna den. Fråga aldrig det.

Okej, så jag medger att vissa särskilt stora stormmoln inte har silverfoder och jag vill inte bagatellisera några större traumor, men de flesta situationer kan ses från olika vinklar.

Att ta hand om dig själv och se till att du äter bra, få tillräckligt med vila och respektera din mentala hälsa bör vara din främsta prioritet, särskilt när du har känt dig lite nere. Om du inte tar hand om dig själv kan du inte hjälpa någon annan.

Om du tycker det är jobbigt att börja med dig själv, börja med andra människor. Du skulle bli förvånad över hur det att göra något osjälviskt för någon annan faktiskt kan vara oerhört själviskt eftersom det ger dig den varma glöd.