På besök i STHLM & Nynäshamn

Är och besöker familjen i Nynäshamn (vi kom upp igår em) och idag passade vi på att sticka in till Stockholm och närmare bestämt djurgården för att besöka Vasamuseet. Kanske inte barnens förstahandsval men dom ska lära sig lite historia tyckte jag och Mia (hahahaha)

Dock så fick ju alla känna av att det inte direkt var någon bastu inne på museet haha… efter detta så blev det att åka till mamma där vi bor (samt att hon passat Tim under tiden vi var i STHLM)
Vi hämtade Tim som sagt och tog en snabb visit hos min bror och hans familj så barnen kunde leka lite, alltid lika roligt att se kusiner leka.
När tiden började dra ihop sig så for alla utom jag hem till mamma (där vi sover) och vi gjorde middag. Jag åkte till min kompis Johan för en snabb fika sedan hem för att lägga Tim. Fick några goa bilder på han innan han somnade.

Imorgon blir det Skansen med hela familjen så nu blir det till att ladda batterierna så man orkar med det 🙂 …. må väl mina vänner!