Battle Cap Challenge…

Ni som känner mig vet att jag har ganska rå humor och kan skoja om allt.
Speciellt om min protes och min funktionsnedsättning, och det här inlägget handlar just om det briljanta idén som min vän Constantinos Veltsi från Grekland hann göra före mig (så nej jag kommer inte gör som han haha).
Ni har säker läst och hört talas om Battle Cap Challenge som handlar om att man ska kunna sparka av en skruvkork från en flaska utan att ha omkull själva flaskan.

Se själva hur Constantinos löser detta…:)

English:
You know me, I got quite raw humor and I can joke about everything. Especially about my prosthesis and my disability, and this post is about the brilliant idea that my friend Constantinos Veltsi from Greece does before me (so no I will not do as he haha) You have probably read and heard about Battle Cap Challenge which is about being able to kick off a screw cap from a bottle without having overturned the bottle itself.

See for yourself how Constantinos solves this … 🙂