Klart att dagen börjar bra / The day starts well

Måndag igen och en underbar vecka börjar igen, (i och för sig så började dagen med att jag fick starta om min dator 3 gånger så jag vet inte om det är en bra vecka om jag skall vara ärlig). Men jag har sagt till mig själv att om jag jag börjar dagen med ett strålande humör så kommer dagen att bli bra. Ska inte lägga onödig energi på människor som inte kommer att ge någon energi tillbaka. Det finns vissa stunder då det är jobbigt med att ha tagit bort foten om man säger så, och det är vissa situationer som att när man har lagt sig och vill hämta något. Säg till exempel om du är törstig och vill hämta ett glas med vatten för att ha vid sängen, prova att göra det när du hoppar på ett ben, tro mig det blir en del vatten på golvet för man flaxar med armarna mer än vad man tro när man hoppar på ett ben. Det är ju alltid jobbigt för vem som helst att hämta något man har glömt när man har lagt sig men detta är riktigt jobbigt, fast jag får helt enkelt börja tänka om rent logistiskt. Idag tänkte jag ta upp min träning igen, blir att träna på gymmet idag då jag misstänker att det kommer att vara kallt ute hela dagen. Så det blir löpning på band samt styrka så jag orkat hålla kroppen uppe under min löpning, vilket är enormt viktigt. Nu måste jag göra färdigt lite reklamfilm så det kommer en uppdatering lite senare, önskar er alla en underbar måndagsmorgon. / Johan Holst
tumblr_mm7cth8T5I1s54id1o1_500

Monday again and a wonderful week begins again, (in itself so began the day with I got to restart my computer 3 times so I do not know if it’s a good week if I am to be honest). But I have said to myself that if I start the day with a good mood, the day will be fine. Do not add unnecessary energy on people who will not give any energy back. There are some moments when it is hard to have removed the foot so to speak, and it’s certain situations like when you have gone to bed and want to get something. Say for example if you are thirsty and want to get a glass of water to have with side of the bed, try doing it when you jump on one leg, trust me it gets some water on the floor because you flapping with your arms more than you think when you jump on one leg. It’s always hard for anyone to pick up something you forgot when you have gone to bed but this is really hard, but I’ll just have to start thinking about pure logistics. Today I take up my training again, will be to work out at the gym today because I suspect it will be cold outside all day. So it will be running on the band and strength so I keep the body dried up during my run, which is tremendously important. Now I have to finish some commercials so it will update a little later, wish you all a wonderful Monday morning. / Johan Holst