Nybörjarmisstag, och nära smälla med rådjur!


Blev lite rastlös nu under kvällen så jag och min #Jeffsy tog en kvällsrunda i skogen på Kransmossen som ligger ett stenkast (ett aslångt) i närheten av där jag bor. Gjorde dock ett riktigt nybörjarmisstag då jag missade att ta med glasögonen, och med tanke på att det är 1000 knott och annat flygfä ute nu så får man en det i ögonen så der var inte så skönt vill jag lova.
En annan rolig sak (läs konstig) var att jag nästan körde på ett rådjur som hoppade fram från ingenstans (tyckte jag iaf). Snacka om att jag blev förvånad när jag kom där i ganska hög fart och fick slänga min MTB åt sidan så jag snuddade bakbenen på den lilla rådjursungen. Tur för oss båda att vi inte krockade, för det hade gjort fruktansvärt ont, skulle ju iofs blivit en rolig sak att berätta imorgon för alla man känner haha.

Det blev dock bara 12km blandad terräng, men det kändes som att det vara en bra runda nu på kvällskvisten för när solen började gå ner så kom kylan påsmygandes, så det var tur att man bara hade 5 min hem.
Nu blir det en snabb dusch sen hopp i säng, för det e en dag imorrn å haha…
Ha en underbar natt mina vänner!